Malgrat que el partit es veia com una de les darreres opcions per pujar al tren de la lluita pel play-off d'ascens, l'empat final contra l'Oviedo no allunya el Girona d'aquest ambiciós objectiu. De fet, els resultats de la jornada van afavorir els interessos dels gironins que veuen com tot continua igual i es mantenen en la mateixa situació a la classificació. Això vol dir que el Girona segueix a 6 punts de la sisena posició, que dóna accés a la promoció d'ascens i segueix amb un coixí de 8 punts respecte les places de descens. Tanmateix, la distància de dues victòries amb el play-off tal i com explicava Àlex Granell ahir després del partit és segurament més gran ja que hi ha molts equips (7) entre el Girona i el Mirandés, l'equip que ocupa la sisena posició. El resultat d'ahir, combinat amb la desfeta del Llagostera a Tenerife (3-1) farà que els de Montilivi arribin al derbi de dissabte a Palamós (18.00) amb 13 punts d'avantatge respecte els la Costa Brava. Un partit que es presenta amb moltes més urgències per al Llagostera, a 6 de la zona de salvació, que pel Girona.

Sigui com sigui, l'empat final contra els asturians permet el conjunt de Pablo Machín seguir amb la bona dinàmica d'aquest 2016 i allargar a 6 la ratxa de jornades sense conèixer la derrota. Tot va començar amb la doble victòria consecutiva a Montilivi contra Ponferradina (4-0) i Bilbao Athletic (2-1) que continuaria amb un punt aconseguit en l'afegit gràcies a un gol de Lekic al camp del Numància. La bona dinàmica s'estendria després amb l'empat a casa contra el Nàstic jugant més d'una hora en inferioritat numèrica (1-1) i amb la victòria contra l'Osca a l'Alcoraz gràcies al gol de Borja García (0-1). Ahir a Montilivi, el Girona va sumar un nou punt que li permet seguir fent camí cap als 50 que donen la salvació. Les bones sensacions de l'equip, tanmateix, fan que ningú encara renunciï a seguir mirant amunt a la classificació. Ara bé, tot passa per seguir allargant aquesta bona ratxa de resultats i convertir els empats en victòries.

Mentrestant, un dels grans beneficiats de la jornada és el Leganés que amb la victòria a Lugo es consolida en ascens directe amb tres punts d'avantatge.