Pablo Machín té clar que la diferència entre Girona i Llagostera a la classificació no evitarà que el derbi de demà a la tarda serà "un partit difícil, perquè el Llagostera és complicat de batre al seu camp i, en canvi, els problemes els té a fora on només ha sumat un punt i va ser aquí a Montilivi. A més aquest en aquest derbi el Llagostera utilitzarà totes les seves armes perquè cada cop ja li van quedant menys bales".

"El dubte és substituir a Alcalá amb Lejeune o Richy i mantenir a Mas a l´esquerra, o posar Lejeune a l´esquerra i jugar amb Richy o Mas al centre, però també hi ha el tema de les previsions meteorològiques perquè si el camp està molt malament o fa un dia molt dolent podem variar una mica l´onze", ha explicat Machín sobre la baixa de Pedro Alcalá a l´eix de la defensa en la roda de premsa prèvia al derbi gironí de Segona A.

"És un derbi diferent del de la primera volta, perquè queda menys temps i per a ells és un partit molt important per a les seves opcions de salvar la categoria tot i que, passi el que passi, el Llagostera encara tindrà temps de