Un penal d'Aimar sobre Mata en el tram final del derbi ha donat els tres punts al Girona en un derbi que complica, encara una mica més les opcions de permanència del Llagostera, i manté la dinàmica a l'alça d'un Girona que no ha estat superior als locals però marxen amb tres punts que l'acosten més a la part alta de la classificació. En un estadi Palamós-Costa Brava amb la millor entrada de la temporada, el Llagostera ha tornat a pagar molt car la seva falta d'encert de cara a porta sobretot en una segona meitat on Samu ha estavellat una pilota al pal i Benja han tingut bones oportunitats per marcar.

Abans, a la primera meitat el Llagostera ha estat lleugerament superior al Girona amb més possessió de la pilota i atacant molt per la banda dreta on David Querol guanyava l'esquena d'Aday per acabar posant en problemes a Carles Mas. Amb tot, i encara que el mateix Querol ha tingut la millor oportunitat a la mitja hora en una contra que ha rematat contra el cos de Becerra, la sensació d'angoixa més gran del Girona ha arribat a pilota aturada amb el Llagostera forçant fins a quatre córners abans del descans. Uns primers 45 minuts en els quals el Girona no s'ha trobat gens còmode perquè ni Aday, per l'esquerra, ni Javi Álamo, han arrribat bé per bandes i el Girona tampoc ha trobat espais per dins. La mllor oportunitat dels de Pablo Machín ha estat un xut de fora de l'àrea d'ÀlexGranell ben refusat per René.

Després del descans ha aparegut la pluja, I un fort xàfec ha semblat desterrar la possibilitat de veure futbol. Però, un cop superat el pirmer quart d'hora, la tormenta s'ha esvaït deixant lloc a alguna de les millors oportunitats del partit. Primera una del Girona quan, incomprensiblement, Jaime Mata no ha aconseguit rematar una pilota que li havia quedat morta davant René després d'una errada de Tito. I, poc després, per al Llagostera quan una centrada xut de Samu de los Reyes ha sorprès Becerra i tot l'estat per acabar-se estavellant al pal. Més d'un aficionat local ha cantat gol, però la pilota no havia entrat. Tampoc ho faria minuts més tard en una rematada de Benja contra el cos de Becerra. Un dia més, el Llagostera ha tornat a pagar el seu escàs encert de cara a porta. Unes errades en la rematada que han acabat resultant més doloroses quan, a cinc minuts del final, l'àrbitre ha xiulat penal a Aimar que hauria fet caure de l'àrea a Mata. Llavors sí que ha arribat el primer i únic gol del partit. El que ha marcat Granell des dels onze metres.

Fitxa tècnica:

0 - Llagostera: Rene; Aimar, Chus Herrero, Escassi, Samu, Tébar (Tito, min 55), Pitu, Querol, Imaz (Fofo, min 67), Natalio (Benja, min 60) i Juanjo.

1 - Girona: Becerra; Kiko Olivas, Lejeune, Mas (Richy, min 46) Javi Álamo (Clerc, min 74), Aday, Pere Pons, Granell, Eloi (Borja García, min 53), Mata i Cristian Herrera.

Gol: 0-1, min.87: Alex Granell, de penal.

Àrbitre: José Luis Munuera Montero (C. Andaluz). Groga a Escassi, Fofo i Querol i als visitants Javi Álamo, Borja García y Clerc.