Superar els 2.126 espectadors, fins ara el sostre d'aquesta temporada a l'estadi Palamós-Costa Brava, sembla una fita assolible aquesta tarda. L'estadi difícilment s'omplirà, però la tirada del derbi gironí i el bon ritme de venda d'entrades dels arrers dies fan preveure que el ?Llagostera-Girona d'aquesta tarda farà que les graderies presentin el millor aspecte d'aquesta temporada. Això sí, la previsió meteorològica anuncia que aquest vespre durant l'horari del partit podria caure alguna gota fet que podria fer enrere alguns aficionats.

Durant la jornada d'ahir, les taquilles de l'estadi palamosí i les oficines del Municipal de Llagostera van veure com el degoteig de seguidors que s'hi acostaven a comprar entrades anava a un bon ritme. Es va tancar el dia amb un miler entrades venudes, un número que s'hauria d'ampliar encara més durant el dia d'avui. Les taquilles del Municipal Palamós-Costa Brava es tornaran a obrir aquest matí, a partir de les 11.00. El preu de les entrades és de 15 euros als gols, 30 a tribuna i 20 a preferent on hi haurà el sector habilitat per als aficionats del Girona. En no haver-se fixat jornada econòmica, el partit, tot i tractar-se d'un derbi, entra dins de l'abonament de la temporada, així que els socis del Llagostera tenen l'entrada de franc.

De seguidors del Girona n'hi haurà una bona colla. De fet, ahir entre les venudes a les oficines de Montilivi i a les penyes del club se n'havien venut 350. Gràcies a l'acord amb Ford Covesa una part d'aquests aficionats (uns 130) es desplaçarà a Palamós gratuïtament amb dos autobusos.