Pedro Alcalá començava a posar-se nerviós. Feia molt de temps que s'havia assentat a l'equip titular, era una peça fixa per a Pablo Machín i s'havia mostrat prou sòlid al darrere, però encara no havia explotat la seva faceta golejadora, força entonada quan vestia la samarreta del Llagostera. A més, els seus companys a la reraguarda s'havien estrenat. Menys ell. "Veia que el Flo (Lejeune) i en Kiko (Olivs) havien marcat.

Faltava jo per sumar". Fins que ahir, va engaltar un cacau impressionant des de fora de l'àrea per batre Esteban. Un gol que val un punt. "Estic molt content i necessitava marcar", reflexionava. En va parlar d'això Pablo Machín a la sala de premsa, explicant que Alcalá era l'"encarregat" d'executar ellliure indirecte perquè "no estava Flo (Lejeune) al camp". "Ha estat un autèntic golàs. El mèrit és seu. La pena és que ha vist una targeta i crec que per una falta ben assenyalada".

Amb tot, l'alegria no va ser completa. Per al de Mazarrón, el Girona havia fet "mèrits suficients" per guanyar i, com ja li ha passat a l'equip en d'altres ocasions a l'estadi, els tres punts no es van quedar a casa. "Marxo un pèl capcot per com ha anat. Ho hem fet tot per guanyar a un gran equip com ho és l'Oviedo. Hem sigut molt superiors i hem tingut moltíssimes ocasions. El partit l'hem controlat. Això ens ha passat en d'altres jornades. Només ens ha faltat el gol", valorava. Un altra però per Alcalá. El murcià va veure la cinquena groga i es perdrà el partit del dissabte contra el Llagostera. Precisament, contra el seu exequip. "Em sap molt de greu. Era un partit bonic i em feia il·lusió. M'hauria agradat molt poder-hi ser. Podríem intentar recórrer la targeta, però no sé si me la treuran", va dir.

Pedro Alcalá, fitxat aquest passat estiu per quatre temporades a canvi de 150.000 euros, ha jugat fins avui 19 partits amb la samarreta del Girona (18 d'ells com a titular). En total, acumula 1.438 minuts i ha anotat un gol. El d'ahir.