El juvenil del Girona no va poder superar un Barça molt efectiu ahir al migdia a Vilablareix (0-3) i segueix ocupant zona de descens a la Lliga Nacional.

El resultat final va ser realment enganyós. El Girona va fer mèrits per marcar algun gol i treure alguna cosa més positiva per ocasions i per les sensacions que va oferir sobre el terreny de joc. El Barça arribava al partit amb bons registres en els últims partits, sobretot a partir del mes de gener, quan va poder inscriure jugadors que ja estan marcant les diferències.

A la primera meitat, els gironins van gaudir de més i millors arribades però va ser el conjunt blaugrana el que va marxar amb avantatge als vestidors. L'autor del gol va ser Oriol Busquets, a la mitja hora de joc. Tot i el gol de l'equip entrenat per l'exjugador del primer del Barça Gabri (i amb Albert Jorquera en el cos tècnic), els gironins van gaudir d'opcions per empatar però van marxar derrotats a l'equador de partit.

A la represa, la tònica va ser pràcticament igual. El Girona no materialitzava les seves arribades i el Barça s'encomenava de la màgia de jugadors com Lee o Alenyà per marcar les diferències. Al minut 61, Mújica va rematar una jugada d'estratègia per marcar el segon gol i deixar molt tocat l'equip de Robert Vila.

Per tancar el partit, el blaugrana Fati, al minut 81, va deixar el partit vist per a sentència amb un gran gol des de fora l'àrea.

Amb la derrota, el Girona queda en zona de descens amb 23 punts, a només 1 punt de la salvació, que marca l'Ebro.

Precisament el proper partit dels gironins, que entrena Robert Vila, serà al camp de l'equip ?aragonès, en un partit importantíssim pel futur de l'equip a la categoria.