Tot i les bones prestacions que ha ofert l'equip tant aquesta temporada com, sobretot, en la passada, el Girona segueix al furgó de la cua del rànquing del límit salarial. Aquesta campanya la xifra assignada per la Lliga al club de Montilivi ha sigut de 3,6 milions, una quantitat notablement superior als 2,1 del curs anterior gràcies a l'augment dels ingressos pels drets de televisió. Per darrere el Girona només hi ha tingut l'Osca, el Nàstic, l'Elx i el Bilbao Athletic.

«Si no fos per aquesta motxil·la el límit salarial seria més alt», afirma Ignasi Mas-Bagà. Segons el director general del Girona «estar en una situació de concurs de creditors fa que pateixis molt, però en surts amb el deute molt endreçat. No pots sortir del guió. Sabem que cada mes de març haurem d'afrontar el pagament i això et permet planificar millor». La Lliga fa un rigorós control econòmic dels clubs i com que sap que el Girona té per davant els pagaments previstos en el conveni de creditors, li aplica uns límits salarials més baixos. «Ells volen evitar que gastis més del que pots generar», afegeix Mas-Bagà. El Llagostera, amb 3,8 milions, ha disposat aquesta temporada de més marge per fitxar que no pas el Girona.

Per altra banda, un cop resolta la situació concursal que la temporada passada havia provocat que el club no pogués rebre subvencions, el club i la Diputació han acordat una ajuda via, a partir d'ara, patrocini.