Gairebé quatre mesos després de l'anunci que s'havia d'aturar perquè el seu problema a la tíbia no se solucionava, Rubén Sobrino va posar fi al seu calvari particular. Un malson que va començar a principis d'estiu en un entrenament amb el Ponferradina quan en una topada fortuïta amb Alan Baró va rebre un fort cop a la cama que li ha fet la ?guitza fins ara. Fitxat pel ?Man?chester City i incorporat en qualitat de cedit al Girona, el davanter manxec va voler forçar per reparèixer al mes de novembre i va disputar quatre partits fins que contra l'Elx va recaure. I fins ahir.

La baixa de Jairo Morillas i Felipe Sanchón per lesió li van ?obrir divendres la porta de la convocatòria. D'entrada, el manxec va començar el partit des de la banqueta però el tècnic va donar-li l'alternativa al minut 64 rellevant Borja García. A l'hora de la veritat, a Sobrino, se'l va veure poc, però s'ha de tenir en compte el període d'inactivitat que acumula. El jugador manxec ho va intentar, va gaudir d'una bona ocasió, però poc més va poder fer en un partit molt físic i dur.

El jugador, al final del partit, es mostrava content per haver pogut reaparèixer. Admetia que segurament li va faltar "ritme", tot i que també deia que "a nivell personal, després de tant de temps sense jugar, per mi ha sigut un extra de motivació tornar a disposar de minuts". "Hem fet una primera part molt bona, però l'empat d'ells abans del descans ens ha fet mal", deia sobre el partit.

Sobrino va afegir que "després de tant de temps fora és normal que estigui una mica faltat de ritme". Preguntat pel seu poc protagonisme va explicar que "he estat a punt de quedar-me sol en dues assistències, en general les sensacions que he tingut han estat bones".

El davanter del Girona va dir que "tinc moltes ganes d'aportar coses en les nou jornades que queden, volem lluitar per fer alguna cosa bonica, com ara disputar la fase d'ascens". També es va mostrar satisfet pels minuts que va tenir un altre jugador cedit pel City, Pablo Maffeo, escollit per Machín com a recanvi de Javi Álamo en l'últim quart.