Montilivi, per fi, ha despertat. Li ha costat 40 jornades a l'afició del Girona adonar-se que, perquè els resultats esperats arribin, el millor que es pot fer és donar-li un cop de mà des de la graderia i no quedar-se a casa. I?ara que hi ha en joc un caramel tan dolç com ho és el play-off, sembla que l'estadi farà goig demà per veure l'últim partit de lliga regular que els de Machín jugaran com a locals. L'última inicativa del club ha tingut prou èxit, el rival convida i el fet d'estar-se jugant de nou l'ascens a Primera s'han convertit en els ingredients que faran que l'estadi, per fi, superi la barrera dels 6.000 espectadors i registre la millor entrada del curs.

Emmarcat en la campanya «Lluitaré per tu, Girona», l'entitat fa dies que ha posat a disposició de tots els abonats una entrada de franc per a la cita de demà a la tarda. A?mitja setmana, s'esgotaven les localitats de tribuna i el club ahir s'afanyava a informar que només quedaven 1.227 localitats lliures (donant per fet que tots els seients dels abonats seran ocupats). Per a les zones de Gols i Preferent, els socis podran recollir la seva pertinent entrada gratuïta demà mateix a les taquilles de l'estadi.

Vingui més o menys gent, el que és una evidència és que contra l'Alcorcón s'aconseguirà que Montilivi presenti el millor aspecte de la temporada. No serà gaire difícil, sobretot si es té en compte que la millor entrada fins la data són els 5.613 espectadors que es van xifrar ara fa una setmana coincidint amb la visita del Mallorca. I?és que fins ara, a tocar del mes de juny, en cap partit s'ha superat la barrera dels 6.000. Les altres entrades que se salven d'uns números més aviat fluixos, són els 5.328 espectadors que van ser al camp durant el Girona-Osasuna del mes passat (0-0) o els 5.311 del dia del Tenerife, el primer partit d'aquest mes de maig.

Ara fa un any, i també amb l'ascens en joc (encara que en aquest cas de manera directa i no pas a través del play-off), la resposta de Montilivi era una altra. En el penúltim partit a casa, la visita del Llagostera va reunir un total de 8.735 espectadors que van patir i alhora vibrar amb la victòria per la mínima dels de Machín gràcies a un solitari gol de Fran Sandaza al darrer quart d'hora de partit. Dues setmanes més tard, en l'última cita a l'estadi i en el fatídic duel davant el Lugo que va acabar amb empat i que va privar els gironins de pujar de manera directa, Montilivi no es va omplir, però gairebé:?8.974 espectadors.

Tot esperant Aday

Aday Benítez podria ser una de les novetats a la llista de convocats per al partit de demà contra l'Alcorcón. El migcampista vallesà es va lesionar l'1 de maig en el duel a casa contra el Tenerife, però ha fet net i podria reaparèixer. «Depèn de l'entrenament de demà (avui per al lector. Ha treballat al marge aquests últims dies perquè bona part de la plantilla estava a Valladolid. Ara és quan s'ha d'arriscar. En principi s'hauria de trobar bé. Demà l'exigirem i veurem com respon», deia Pablo Machín quan se li preguntava per l'estat del jugador.