El Girona lluitarà per pujar a Primera Divisió després de guanyar aquest vespre a Ponferrada i assegurar la seva presència al play-off. En un partit molt trabat i una jornada d'emocions fortes a través dels transistors, el Girona ha estat molts minuts fora dels sis primers classificats degut a les derrotes del Còrdova i Saragossa i les victòries de l'Alcorcón i l'Osasauna.

El Ponferradina ha gaudit de més ocasions a la primera part però entre el travesser i Becerra han evitat que la pilota entrés. A cinc minuts pel final, i quan l'empat del Còrdova ja situava els gironins en zona de promoció, Cristian Herrera ha culminat un contracop de Maffeo amb el 0-1 que certificava el bitllet pel play-off.

El rival del Girona serà el Còrdova. El primer partit serà a l'Arcángel dijous (a les 20 hores) i la tornada serà diumenge a l'estadi de Montilivi a les 19 hores. El Nàstic de Tarragona i l'Osasuna són els altres dos equips que jugaran el «play-off».

FITXA TÈCNICA

SD Ponferradina: Santamaría; Adán, Alán, Raíllo, Camille; Andy (Caiado, min. 81), Basha (Jonathan Ruíz, min. 48); Acorán, Berrocal, Aguza y Djordjevic (Hume, min. 72).

Girona FC: Becerra; Kiko Olivas; Richy, Lejeune; Aday (Maffeo, min. 62), Pere Pons, Eloi, Clerc; Borja García; Sobrino (Mata, min. 80) y Cristian Herrera (Alcalá, min. 88)

Gols: 0-1, Cristian Herrera: min. 87

Àrbitre: Sagués Oskoz (Col·legi basc). Va mostrar targetes grogues a Camille (min. 83) i a Eloi (min. 61), Clerc (min. 77) pel Girona.

Incidències: Trobada corresponent a la quarantena segona jornada de la Lliga Avanci disputat en l'estadi "El Toralín" amb ple, més de 8.000 espectadors.