El Girona afronta avui el primer partit del play-off al camp del Còrdova. Els de Pablo Machín s'han entrenat a a ciutat esportiva del club andalús.

Homes com Rubén Sobrino i Cristian Herrera, cridats a marcar les diferències, es troben en un moment dolç i tret de no poder comptar amb Florian Lejeune per sanció, el cert és que Machín disposa de gairebé tots els seus efectius.

Felipe Sanchón, Jairo Morillas i Javi Álamo s'han quedat a casa per lesió; Carles Mas està descartat després d'haver estat intervingut del genoll; i Pol Llonch per motius tècnics. La resta, tots han viatjat cap a Còrdova. Inclòs Cristian Herrera, la presència del qual era una incògnita fa pocs dies per culpa d'una lesió a la clavícula. El canari s'ha entrenat sense problemes.

Sembla difícil que Machín faci massa retocs al seu onze respecte a l'equip que s'imposava al Toralín. Becerra, el Zamora de la Segona Divisió A amb només 28 gols encaixats, ocuparà la porteria. Aday ha guanyat la partida a Javi Álamo a la dreta i serà titular, mentre que l'incombustible Carlos Clerc jugarà per l'esquerra.

Sense el castigat Lejeune, el cos tècnic no té massa on triar i situarà a l'eix els únics tres centrals dels quals disposa: Pedro Alcalá, Richy Álvarez i Kiko Olivas. Pere Pons, un cop més, jugarà de pivot. Al gironí el secundarà Àlex Granell. Un pèl més avançat hi podria aparèixer Borja García. El de Villaverde torna a un escenari que coneix molt bé i Machín podria apostar per aquest factor per fer-lo jugar. Si l'asseu, el seu lloc l'ocuparia Eloi Amagat.

A dalt hi ha diverses alternatives, però la societat formada per Rubén Sobrino i Cristian Herrera ha funcionat a les mil meravelles aquestes últimes jornades.