L'entrenador del Girona, Pablo Machín, ha assegurat al final del partit que amb 2-0 el partit s'ha posat "molt coll amunt". Segons el tècnic, "aquest partit m'ha recordat als de la primera volta, on fèiem molts mèrits i no sumàvem punts. Esperem ser el Girona de la segona volta a la tornada".

Respecte als gols del Còrdova, Machín ha dit que el primer gol ha estat "dur" i que en el segon, "al límit del fora de joc, ha estat més encert del davanter que errada nostra".

Machín ha recordat que "un 1-0 seria suficient però l'important és que l'elimiantòria és oberta". "Si juguem així tindrem possibilitats de posar en dificultats el Còrdova. Confio seguir donant el màxim davant la nostra afició i marcar l'1-0 o més", ha conclós.

Per la seva part, l'entrenador local, José Luis Oltra, ha admès que en el primer gol "hem tingut fortuna". "Teníem partit controlat i amb el seu gol, que ha arribat amb un xic de fortuna, han entrat a l'eliminatòria"

Respecte al partit de Montilivi, Oltra ha dit que "anirem a guanyar, però sobretot no encaixar", recordant que el Còrdova mai ha guanyat un partit de play-off a casa. "Montilivi és camp molt complicat. Intentarem fer un gol i no encaixar. Ara està 51% per nosaltres", ha conclós.