El tècnic del Girona, Pablo Machín, ha demanat a l'afició que demà sigui el jugador número 12 per conduir l'equip cap a la remuntada contra el Còrdova. El sorià s'ha mostrat "convençut" de superar l'equip andalús i plantar-se a la final de la promoció d'ascens a Primera i ha insistit en la necessitat que des del primer minut siguin els 9.000 espectadors que faran vessar l'estadi els qui empenyin els jugadors per capgirar el 2-1 del partit d'anada.

Com és normal a aquestes alçades de la temporada les cames pesen i el cansament acumulat comença a passar factura. Tot i això l'entrenador veu "bé" els seus jugadors i preparats pel repte. Sense donar massa pistes sobre l'alineació que presentarà es pot donar per fet que recuperarà Lejeune un cop superat el partit de sanció. També va dir que Javi Álamo, baixa dijous passat a Còrdova per unes molèsties, ha entrenat sense problemes i té "opcions".

Machín ha assegurat que si queden eliminats "no serà cap fracàs" i ha considerat que aquesta temporada "hem arribat a la promoció de manera brillant i merescuda".

Els jugadors del Girona dinaran plegats a l'hotel Hilton i aniran des d'allà cap al camp. El Girona fa una crida a l'afició per fer una càlida rebuda a l'equip demà a les 17.25.