L'ascens a Primera del Girona passa per una nova remuntada a Montilivi. Com contra el Còrdova, s'ha de capgirar un 2-1. Vuit dels vint-i-un marcadors obtinguts aquesta temporada en lliga per l'equip a l'estadi serien vàlids, mentre que un novè, el triomf per 2-1 contra el Bilbao Athletic, duria la resolució a la pròrroga. I allà, com va passar diumenge, els gironins ho tindrien guanyat perquè van quedar per sobre l'Osasuna en la fase regular.

Comptant el triomf contra el Còrdova en la semifinal de la promoció, el Girona encadena cinc victòries seguides a Montilivi. A banda del 3-1 contra el andalusos, va fer tres triomfs consecutius per la mínima (1-0) contra Alabès, Tenerife i Mallorca que, de fet, ja li serien suficients dissabte per festejar l'ascens, i van imposar-se per 2-0 a l'Alcorcón. Hi ha quatre partits més d'aquesta temporada en lliga a l'estadi amb resultats que també serien vàlids: el 3-0 contra l'Albacete, l'1-0 davant del Valladolid, el 4-0 que va servir per superar el Ponferradina i el 2-0 amb què van tombar el Mirandés. Vuit de vint-i-un. I un novè, el triomf davant del Bilbao Athletic (2-1) duria l'eliminatòria a la pròrroga.

Per la seva banda 12 resultats de l'Osasuna a fora servirien als navarresos per ascendir a Primera (triomfs contra Llagostera, Saragossa, Valladolid, Numància, Osca, Còrdova, Alcorcón i Oviedo, i empats amb Tenerife, Girona, Mallorca i Bilbao Athletic). Els 2-1 d'Almeria i Elx, com se sap, durien el duel a la mitja hora extra.