Eren menys de mig miler de gironins en un estadi que ple fins a la bandera amb vint mil aficionats navarresos. Però l'afició del Girona es va fer sentir. Abans del partit, quan van rebre els jugadors en l'arribada de l'autocar a l'estadi, en els moments més complicats pels que va passar l'equip al llarg dels noranta minuts, i també al final quan van acomiadar l'equip de Pablo Machín amb els ja tradicionals crits de "Si se puede".

La parròquia local va demostrar el que ja esperava tothom d'una afició històrica provocant un gran ambient al Sadar, però, com bé recordava Machín al final del partit, "encara que nosaltres no puguem posar vint mil persones al camp ni tinguem aquesta tradició d'una manera d'animar tan calenta com la d'aquí el Nord, segur que Montilivi s'omplirà i ens animarà molt i esperem que aquests ànims ens ajudin a pujar".

De cara al partit de tornada de dissabte, a les set de la tarda, el ple està assegurat d'ençà que dilluns a primera hora del matí van volar les entrades per als no abonats i amb la confirmació que la immensa majoria de socis han anat retirant l'entrada que anava lligada al seu carnet. Només 350 socis no han fet ús del seu dret de quedar-se el seu seient per deu euros i avui, a partir de les nou del matí, a aquestes 350 entrades es posaran a venda a les taquilles de l'estadi de Montilivi. Només en podran cobrar els socis, dues per carnet com a màxim, i sense possibilitat de comprar-les per internet. Aquestes 350 entrades es vendran a un preu de 15 euros (gols), 20 (preferent) i 35 (tribuna).

Després de la polèmica que es va generar dilluns perquè molts abonats no van ser a temps de comprar les quatre entrades addicionals, a causa de la velocitat amb què es van vendre per internet, el club aquest cop ha decidit protegir més a la seva massa social limitant la venda només a les taquilles de l'estadi excloguen la via a través de la web.

Dilluns al vespre, al comprovar que a les xarxes socials hi havia mala maror pel rumor que molts aficionats de l'Osasuna havien comprat entrades per internet, el president Delfí Geli va assegurar que la immensa majoria de les entrades havien estat comprades des de les comarques gironines.

El Girona s'havia imposat que si la compra des de fora de Catalunya superava el 10% aturaria la venda on-line. Segons el club no va ser així i de les 1.186 entrades venudes per internet, 925 van ser a les comarques gironines i només 103 corresponien a fora de Catalunya. "La venda per internet és un servei que feia temps que els socis de fora de la ciutat demanaven per no haver-se de desplaçar a Girona. És una possibilitat més per a l'abonat", va dir Geli dilluns al vespre. El club va informar que en la venda per internet havia monitoritzat "constantment", a través de les IP dels compradors, l'origen geogràfic de les operacions, i que per tant un màxim de 103 entrades es podien haver desviat cap a Pamplona. Com va passar en el partit d'ahir, el Girona ha venut a l'Osasuna un paquet amb 450 entrades per al duel de dissabte.