José Luis Oltra, tècnic del Còrdova, va manifestar ahir, que després del triomf contra el Girona (2-1), el seu equip es troba en una "situació única, a prop de la glòria", de manera que "cal anar a buscar-la" a Montilivi. Oltra va dir en conferència de premsa que "el grup està amb ganes i bé" tot i que "cansat", per la qual cosa avui farà "una anàlisi global" abans de marxar cap a Girona, en una expedició composta per vint jugadors. "Ho vaig demanar al club des que ens vam ficar al play-off i més ara que Deivid està malalt, amb febre", deia.

Oltra, que va dirigir una sessió d'entrenament a porta tancada, va explicar que Pedro Ríos, que no va jugar dimecres perquè estava amb febre alta, "segueix feble i avui (per ahir) ha fet el primer entrenament, però al marge del grup". Oltra considera que l'eliminatòria la passarà "qui millor manegi les situacions emocionals" i "els temps del partit", per la qual cosa serà clau "l'experiència" i altres aspectes psicològics. "Cal saber que ens val l'empat, però no sortir a empatar, que és aquest un matís important", va indicat l'entrenador que postil·lava que "cal jugar al marge de les estadístiques, encara que doni confiança" haver guanyat el Girona tres cops aquest any. Un altre aspecte important serà "no cometre errors i ser intel·ligents".

Mentrestant el Còrdova ja treballa amb la hipòtesi de superar el Girona i ja té preparada una concentració en cas que el rival a la ronda final sigui l'Osasuna. Això faria que els andalusos juguessin dimecres al Sadar el partit d'anada, sense pràcticament temps de tornar a Còrdova. Si el rival fos el Nàstic, l'equip tornaria a Còrdova i, si el Girona els elimina, la plantilla començarà vacances diumenge mateix. L'expedició andalusa surt amb TAV aquest migdia (2/4 d'1) amb destí a Girona.