Seguir comptant amb?Rubén Sobrino és una de les prioritats de Pablo Machín. Quique Cárcel ho sap i intentarà tornar a aconse?guir la seva cessió per part del ?Man?chester City. Ara bé, el potencial del jugador i el nivell ofert en els últims partits de la temporada amb el Girona han fet que un bon grapat d'equips s'hagin interessat per la seva situació. Conjunts com el Betis o el Deportivo de la Corunya ja van intentar contractar-lo la temporada passada sense èxit i enguany semblen tornar a la càrrega. A més a més, les bones actuacions de Sobrino no han passat desapercebudes a l'estranger. En aquest sentit, el davanter nascut a Daimiel i format al Reial Madrid podria tenir una proposta del Gènova i una altra de l'Stoke City anglès.

D'altra banda, el futur de Florian Lejeune i Isaac Becerra continua lluny de Montilivi. El porter ho té fet amb el Valladolid, a no ser que un equip de Primera s'hi posi pel mig -Eibar i ara també l'Sporting de Gijón, s'ho estan rumiant-. De la seva banda, el central continua negociant amb l'Eibar i si es resolen uns serrells podria signar pel conjunt basc, que li ofereix la possibilitat de jugar a Primera Divisió.-

Mentrestant, l'Almeria està regirant el mercat a la recerca d'un davanter centre de referència i s'hauria fixat en els exgironins Fran Sandaza, Alfredo Ortuño i també Dejan Lekic. El serbi, però, té contracte amb el Girona fins al 2017 i si volgués sortir caldria arribar a un acord entre totes les parts.