Un cop anunciada la incorporació de Portu, Quique Cárcel havia dit que es volia agafar amb calma els propers moviments, deixant passar aquest cap de setmana, però ahir a la tarda el club va fer públic el retorn de Ramalho per por que s'escampés massa i ara el club té prou ben encarrilades altres operacions. Un parell d'aquestes possibles noves incorporacions arribarien des de Llagostera on el porter René Román agafa força com a un dels relleus de Becerra, presentat ahir a Valladolid, mentre que el reusenc David Querol aterraria a Montilivi com a alternativa en atac per la banda.

Tot i el descens del Llagostera, René Román ha estat un dels millors jugadors, per no dir el millor, home de l'equip d'Oriol Alsina aquesta temporada. Les seves bones actuacions, sobretot a Palamós, han permès a l'equip llagosterenc sumar molts punts i ara arribaria a Girona no com a porter titular indiscutible sinó formant part d'una parella de porters competitius que el club vol que es disputin la temporada vinent ser el relleu d'Isaac Becerra.

David Querol ha estat el màxim golejador del Llagostera aquesta temporada, amb bona part gràcies als quatre gols que va marcar en el darrer partit contra el Saragossa que li van permetre enfilar-se fins als nou. Als seus 27 anys, Querol ha agafat experiència a la categoria amb aquestes dues temporades a Llagostera i ara arribaria a Girona com a alternativa tant a la banda dreta com a davant. Querol també ha passat per Reus, Betis i Gimnàstic de Tarragona.