Un gol necessitaven els gironins per capgirar el 2-1 del partit d'anada i a buscar-lo de bon inici ha sortit l'equip de Pablo Machín, empès pels més de 9.000 espectadors que han omplert les graderies de Montilivi. Amb tres canvis respecte el duel d'anada, el Girona ha controlat el mig del camp durant la primera mitja hora, buscant la velocitat de Sobrino a dalt i l'habilitat d'Aday i Clerc per bandes. El primer avís ha arribat amb un xut desviat de Lejeune, mentre que el porter Nauzet ha hagut de desviar un cop de cap de Sobrino al 19.

Osasuna ha despertat als 30 minuts i en l'única aproximació amb cara i ulls a la porteria contrària ha tingut una claríssima oportunitat per marcar. El cop de cap de Merino a la sortida d'un córner l'ha refusat Becerra, amb una excel·lent mà. Tot i això, els gironins han controlat el partit fins el descans i semblava que tard o d'hora el gol acabaria arribant.

Però el pas pels vestidors no li ha sentat gens bé a l'equip de Machín, que ha saltat al camp adormit. Ho ha aprofitat el quadre navarrès. Després de dues aproximacions a l'àrea de Becerra, Kenan Kodro ha marcat el 0-1. L'atacant ha aprofitat una brillant passada que ha agafat als centrals badant, s'ha plantat davant el porter i l'ha batut amb un xut ajustat al pal. El 0-1 ha fet molt de mal al Girona, que ha quedat grogui durant una colla de minuts.

Un xut desviat de Sobrino i l'entrada al camp de Mata, Lekic i Álamo ha permès als gironins despertar de nou, llançant-se en tromba a l'àrea d'Osasuna, però trobant-se una i altra vegada amb un inspirat Nauzet i amb una sòlida defensa rival. Lekic ha vist com li anul·laven un gol per fora de joc i a falta de pocs minuts, Lejeune ha perdut els nervis i després d'agredir Nauzet ha estat expulsat. Abans del xiulet final, Lekic ha tingut una clara oportunitat per com a mínim empatar, però el seu xut amb la punta del peu ha marxat llepant el pal.

Fitxa tècnica:

0 - Girona FC: Isaac Becerra; Aday (Javi Álamo, min.70), Kiko Olivas, Richy (Lekic, min.74), Lejeune, Clerc; Pere Pons, Granell, Borja García; Cristian Herrera (Mata, min.70) i Sobrino.

1 - Osasuna: Nauzet Pérez; Oier, Tano, Miguel Flaño, David García, Javi Flaño; Roberto Torres (Mino, min.72), Manuel Sánchez, Merino; De las Cuevas (Maikel Mesa, min.57) i Kodro (Unai García, min.75).

Gol: 0-1, m.48: Kodro.

Àrbitre: Francisco M. Arias López (C. Càntabre). Ha mostrat cartolina groga a Oier (min.32), Kodro (min.48), Manuel Sánchez (min.55), Lejeune (min.80) i Nauzet (min.88). Vermella directa a Lejeune (min.88).

A cinc minuts del final també ha estat expulsat el tècnic de l'Osasuna, Enrique Martín.

Incidències: Han assistit al partit 9.108 espectadors. A la llotja, entre d'altres autoritats, hi havia el president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont; la presidenta de Navarra, Uxue Barkos; i l'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas.