La més que decebedora temporada del Valladolid ha fet que la direcció esportiva vulgui fer foc nou per tal de confeccionar una plantilla de garanties que aspiri a l'ascens. El primer pas va ser la contractació d'un tècnic de prestigi i expert en ascensos com Paco Herrera. El barceloní ha agafat molts galons a l'hora de prendre decisions i al costat del director esportiu, Braulio Vázquez, cerca el millor perfil de futbolistes. En aquest sentit, entre les seves preferències hi són Isaac Becerra i Jaime Mata. El porter badaloní té un principi d'acord des de fa molts mesos amb el Valladolid i la seva arribada sembla un fet si és que no apareix un equip de Primera Divisió. L'Eibar finalment sembla mirar cap altres porters però algun altre equip de Primera, així com algun dels descendits a Segona A estan molt atents a la seva situació. A més a més, el porter colomenc ha rebut també una oferta d'un equip de Bèlgica. Les sortides de Becerra i Parreño -que torna a l'Espanyol- deixaran buida la poteria del Girona. En aquest sentit, un dels més candidats a ocupar-la és René (Llagostera).

Pel que fa a Mata, el Valladolid ja va presentar l'estiu passat una oferta en ferm que el Girona va refusar. Ara, sense contracte, és lliure de signar amb qui vulgui després de no entendre's amb el Girona per renovar. A banda del Valladolid, també han presentat ofertes per Mata el Mallorca, el Saragossa i el Numància.

Finalment, entre els destijos de Paco Herrera figura també Fran Sandaza. El davanter castellà no té equip després de desvincular-se del Tòquio FC on va recalar després de deixar el Girona ara fa un any.