El davanter castellà del Manchester City Rubén Sobrino no tornarà a jugar com a cedit aquesta temporada amb el Girona i estaria a punt de tancar la seva arribada a l'Alabès, equip que va pujar a Primera Divisió la temporada passada. El club basc i el Manchester City estarien a punt de tancar aquest acord, tal com asseguraven ahir mitjans bascos i britànics. El Girona tenia coll amunt la renovació de la cessió del jugador per aquesta temporada tot i que era una de les primeres intencions del conjunt anglès. No obstant això, el jugador també estava interessat a fer el salt a la Primera Divisió i hauria pressionat el City per tal que li deixés fer el salt.

De fet, sobre la taula, Sobrino tenia una proposta per tornar a jugar al Girona i les de clubs de Primera com el Deportivo i el Las Palmas. Finalment podria acabar a l'Alabès. El que té força clar és que no farà la pretemporada amb el Manchester City de Pep Guardiola, com l'està fent un altre exjugador del Girona com és el lateral Pablo Maffeo. Així doncs, sembla que s'escapa l'últim bri d'esperança que podia tenir el Girona per aconseguir per segon any consecutiu la cessió d'un jugador que va oferir bones qualitats en el tram final de la temporada passada, un cop recuperat de la lesió que li va fer la guitza bona part del curs.

Ara Sobrino vol tenir l'oportunitat de triomfar a Primera Divisió amb l'Alabès. El club basc, que afronta el retorn a Primera Divisió, segueix confeccionant la seva plantilla i Sobrino podria no ser l'últim davanter a arribar. L'equip està intentant incorporar Jonathas, fins la temporada passada a la Reial Societat i Borja Mayoral, jugador que pertany a la disciplina del Reial Madrid.