El defensa Álex Menéndez, que ha estat presentat avui com a nou jugador del Girona, ha assegurat que va al conjunt "a ajudar" en l'objectiu de "pujar a Primera Divisió".

El jugador asturià ocuparà la plaça de lateral esquerrà. "Crec que puc adaptar-me amb rapidesa, ja que he alternat el lateral i l'extrem durant la meva carrera. A més la posició de carriler m'agrada molt", ha comentat al respecte.

Menéndez, que procedeix de l'Sporting de Gijón, ha explicat que tenia "diverses ofertes sobre de la taula", però que finalment es va decidir per la del Girona "per la confiança" que ha mostrat en ell "des del primer moment".

A més, l'esquerrà ha afegit que el motiva molt "anar a un club gran que vol lluitar per ascendir a Primera Divisió".

L'ex de l'Sporting ha deixat clar quins són els seus objectiu en aquesta nova etapa: "Adaptar-me el més ràpid possible i intentar aportar tot el que pugui perquè un club gran com el Girona aconsegueixi per fi l'ascens".

Sobre el seu actual estat físic, Menéndez s'ha mostrat convençut que "el treball individual" que ha realitzat aquest estiu li permetrà posar-se ràpidament "al nivell del grup".