El Girona ha perdut per 1-2 a Montilivi davant l'Olympique de Marsella en un partit en què l'equip de Pablo Machín s'ha avançat en el marcaro però que els francesos han acabat capgirant a falta de deu minuts per al final.

Hubocan, en pròpia porta per al Girona, i Khaoui i Maxime López han estat els autors dels gols d'un clàssic partit d'estiu que ha anat de més a menys.

El Girona ha portat el pes del partit en la primera meitat i ha tingut el seu premi abans del quart d'hora, quan Hubocan ha marcat en pròpia porta després de desviar un cop de cap de Juanpe. Els francesos han aconseguit igualar el partit quan només quedaven cinc minuts per al final del primer temps. Khaoui ha fet un excel·lent control a la frontal i va batre a Bounou amb un bon xut.

La segona meitat ha estat més igualada i amb molts canvis per part dels dos equips. Al minut 80 ha arribat el segon gol de l'Olympique. Maxime ha estat més ràpid que Kiko Olivas, s'ha plantat sol davant Bounou i l'ha superat amb una bona definició.

1 - Girona: Bonou; Cifuentes (Aday, min.45), Ramalho, Alcalá (Vivancos, min.61), Juanpe (Kiko Olivas, min.61), Coris (Sergi Álamo, min.61); Alcaraz (Pere Pons, min.61), Granell (Eloi, min.61), Portu (Borja,min.61; Manel, min.81)); Cristian Herrera (Felipe, min.61); i Sandaza (Lekic, min.61).

2 - Olympique Marsella: Pele (Samba, min.61); Bedimo, Doria (Rekik, min.45), Hubocan (Rolando, min.61), Sakai (Aloe, min.79); Cabella (Sarr, min.61), Diaby (Zambo, min.61), Khaoui; Alessandrini (Aaron, min.61), Gomis (Maxime, min.70) i Machach (Tuiloma, min.76).

Gols: 1-0, min.14: Hubocan, p.p. 1-1, min.39: Khaoui. 1-2, min.80: Maxime López

Àrbitre: David Medié Jiménez

Estadi de Montilivi: 4.122 espectadors