El Girona encara no coneix la victòria aquesta pretemporada en què comptabilitza els seus partits amb un empat i dues derrotes. Malgrat tot, les sensacions que està oferint l´equip no són dolentes i la derrota d´ahir contra tot un Olympique de Marsella, no suposa cap drama. «Mai és positiu perdre però no agrada, la veritat. Ara bé, l´equip ha tingut implicació i esforç que és el que sempre demano. Estem contents», deia al final del partit un Pablo Machín que va voler subratllar el nivell del conjunt francès. «Hem vist un senyor equip amb futbolistes que hi van de veritat. Físicament són superpoderosos i també pel que fa a qualitat a l´hora de definir», deia el sorià, que recordava el pal de Sandaza. «Nosaltres hem tingut una molt bona ocasió que ha anat al pal i ells han marcat en les que han tingut. Aquesta és la diferència entre els bons equips i els molt bons equips».

El va deixar dos jugadors tocats. L´un Cifuentes que va rebre un fort cop del genoll del porter Pelé a la primera part i va acabar «una mica marejat i amb una bona bussoga». L´altre va ser Borja García, que va demanar el canvi a pocs minuts pel final. «En principi ha estat per precaució però quan els jugadors es retiren del camp és per alguna cosa. Haurem de fer-li proves», es lamentava. Machín va revelar que Longo i Javi Álamo arrosseguen molèsties i que Richy sí que «haurà d´estar una mica més aturat». Al gallec li han hagut d´extreure líquid del genoll.

Passi, poc satisfet

De la seva banda, el tècnic de l´Olympique, Franck Passi considerava que la victòria havia estat «normal» perquè el seu equip havia tingut «les millors ocasions». Tot i això, l´exjugador del Compostel·la va criticar el joc dels seus. «Hauríem d´haver jugat millor». Passi tampoc estava conforme amb la permissibilitat de l´àrbitre, que el va expulsar per protestar.