L'arribada de Pablo Marí a Girona és a punt de veure la llum. El fitxatge, que s'havia de tancar ara fa més d'una setmana, s'ha allargat més del compte però finalment acabarà amb final feliç per al director esportiu Quique Cárcel i l'entrenador Pablo Machín, que veuran així la seva línia defensiva completa amb la incorporació d'un central esquerrà, la peça que tant buscaven al mercat. Marí posava ahir el punt i final a la seva etapa al Gimnàstic de Tarragona, després que l'entitat grana tanqués el seu traspàs al Manchester City, pas previ per arribar a Girona en condició de cedit. L'acord definitiu es podria finiquitar avui mateix.

Ara fa 10 dies va sortir a la llum que Montilivi era el destí més probable per a Pablo Marí, un jugador que prèviament havia comunicat a la directiva del Nàstic la seva intenció de fer les maletes tot i tenir encara un any de contracte en vigor. El cos tècnic, en consonància amb la directiva grana, va decidir donar dos dies de permís al futbolista per aclarir el seu futur: calia arribar a una entesa primer amb el Manchester City i, després, tancar els últims serrells amb el Girona. Encara que les converses semblaven ben encarrilades, les negociacions van semblar aturar-se, fins al punt que el club tarragoní va donar tres dies més de permís al jugador. Fins ahir, quan a mitja tarda el Nàstic anunciava que havia arribat a un acord amb el City per al traspàs de Pablo Marí. El primer pas estava fet.

Amb aquest moviment, queda clar al cent per cent que el destí del d'Almussafes serà Montilivi. City i Girona estan d'acord amb l'operació però ahir no es va tancar i anunciar oficialment en ser dia festiu. S'esperarà avui (a tot estirar, a demà) perquè Pablo Marí sigui, a tots els efectius, nou jugador blanc-i-vermell. La seva arribada aportarà encara més competència a una posició, la de central, que ja compta amb un bon grapat d'efectius: Kiko Olivas, Ramalho, Juanpe, Alcalá, Richy i Carles Mas.

El club presenta Saúl avui

Després de dos dies de descans, la plantilla torna avui a la feina per començar a preparar el debut a la lliga d'aquest diumenge. L'equip té prevista una doble sessió; després de l'entrenament matiner, a les 13 hores l'estadi acollirà la presentació oficial de Saúl García com a nou futbolista del Girona. El carriler arriba cedit pel Deportivo de la Corunya.