Pablo Machín va donar a conèixer ahir la convocatòria amb els futbolistes que van viatjar a Sevilla, entre els quals no hi són els lesionats Carles Mas i Richy ni tampoc Eloi Amagat, Javi Álamo, Pablo Marí, Felipe Sanchón ni Albert Vivancos, tots aquests per decisió tècnica.

Ja va avisar Pablo Machín a la roda de premsa prèvia que disposava d'una plantilla "molt bona, llarga i compensada" i que tots els jugadors ja sabien que serien importants però que només pot convocar 18 jugadors i alguns d'ells s'han de quedar fora, com ha passat en aquesta primera jornada.

Jugadors com Eloi, Javi Álamo o Pablo Marí, aquest últim pels pocs entrenaments que ha realitzat, són jugadors cridats a ser importants però que no seran en el partit al Sánchez Pizjuán.

Són els primers que entren en una rotació de desconvocats que pot fer el tècnic amb el seus jugadors. Això, tal com va comentar el mateix tècnic, alimentarà una competència sana que serà bona per a tot el grup, ja que ho donaran tot a cada entrenament per no quedar-se fora dels partits.