El Girona ha sumat aquest vespre a Sevilla el primer punt de la temporada després d'arrencar un punt in extremis del Sánchez Pizjuán (3-3). El primer partit de lliga ha començat de la pitjor manera possible.

Amb el 0-0, els gironins han tingut tres ocasions molt clares que no han sabut enviar al fons de la xarxa. La primera ha estat de Cristian Herrera en el minut 24. Poc després (29') Fran Sandaza ha vist com un jugador de l'equip andalús treia la pilota sobre la línia de gol i, al minut 35, Portu no ha arribat per ben poc.

A partir d'aquí, el Girona ha desaparegut i abans del descans el Sevilla Atlètic s'ha avançat amb un gol de Cotán que ha rematat sol davant la passivitat defensiva dels de Montilivi (1-0).

La ferida s'ha fet més gran només començar el segon temps. Als 19 segons de la represa, Borja Lasso per part local ha marcat el segon. En el 56', Carlos Fernández ha picat per damunt de Bounou per posar el 3-0.

El Girona semblava mort, però els de Pablo Machín no s'han donat per vençuts. Han cregut que remuntar era possible, i així ha estat. Samuele Longo en el 72', quan no portava ni deu minuts al camp, ha guanyat la partida al defensor superant a continuació el porter amb un xut sec.

I, quan tot semblava impossible, ha aparegut Ruben Alcaraz per marcar per partida doble. En el 90' ha fet el 3-2 i, en el darrer minut de l'afegit (93'), el definitiu 3-3.

Ficha tècnica:

3 - Sevilla Atlètic: Juan Soriano; Carmona, Schettino, Álex Muñoz, Matos; Yan Brice, Cotán, Curro, Borja Lasso; Ivi i Carlos Fernández.

3 - Girona FC: Bounou; Cifuentes, Ramalho, Juanpe, Kiko Olivas; Aday, Alcaraz; Granell, Portu, Cristian; i Felipe Sandaza.

Gols: 1-0, min. 45, Cotán; 2-0, min. 46, Borja Lasso; 3-0, min. 56, Carlos Fernández; 3-1, min. 72, Longo; 3-2, min. 91, Alcaraz; 3-3, min. 94, Alcaraz.

Àrbitre: Juan Luis Pulido Santana. Va amonestar els visitants Juanpe, Cifuentes i Cristian i als locals Ivi i Álex Muñoz.

Incidències: Partit de la primera jornada de la Lliga disputat en el Ramón Sánchez Pizjuán davant 4.057 espectadors.