Al conjunt gironí no se li encallen els inicis de lliga ja que, des de la temporada 2011-2012 no perd el primer partit de lliga de Segona Divisió, quan ho va fer a Montilivi davant l'Elx (1-4). Des d'aleshores, ja s'acumulen quatre temporades sense derrotes en l'inici dels campionats. I això que lluny queda el dolç record de la victòria a Balaídos (0-1) amb gol de Jaume Duran, el 2008, en la primera victòria de la història del Girona a la categoria.

La ratxa de partits inaugurals sense conèixer la derrota des d'aquell 1-4 amb l'Elx va començar el 2012, quan l'equip gironí va empatar amb el Sabadell (0-0). Després, els anys 2013 i 2014, es van aconseguir dues victòries consecutives per començar de la millor manera la temporada.

Victòries, totes dues, per 1 gol a 0 davant l'Alabès i el Racing de Santander respectivament i, totes dues, amb Felipe Sanchón com a protagonista perquè va marcar els dos gols. Avui no ho podria repetir a Sevilla ja que el davanter no és a la convocatòria.

La temporada passada, debut amb victòria a un escenari com San Mamés. Un solitari gol de Jairo Morillas va donar la victòria a l'equip de Pablo Machín.