Es va acabar la temporada passada, després de caure contra l'Osasuna, i vaig tenir clar que el destí era inevitable, aquest equip pujarà. Tard o d'hora, però pujarà. I la idea m'ha acompanyat tot l'estiu i ara que acaba de començar la lliga, segueix més viva que mai. No sé si en un, dos o tres anys, però que passi em sembla inevitable i que hi ha arguments per pensar que pot ser aquest any, també. Sé que no deu ser, ni prudent, ni de l'agrat d'aquells que posen la prudència per davant de tot, però abans que comencem a sentir allò del "partit a partit", em permeto dir allò que em diu el cor i la meitat del cap. El que em diu el cor no cal que els ho expliqui, perquè és el que senten tots els aficionats del Girona FC, però si volen saber els arguments de la meitat del cap, els exposo.

No hi ha cap dubte que en nou temporades a Segona A, els gironins mai havien tingut una plantilla tant potent i compensada com enguany. A falta del davanter, i potser un darrer carriler, per tancar la llista, Machín té a les seves mans un equip amb totes les posicions doblades i amb jugadors d'absoluta garantia per escollir, cosa que en els anys anteriors no sempre havia passat. En el tema esportiu, el Girona FC ha acumulat tres lluites per l'ascens en els darrers quatre anys i això ha dibuixat l'esperit del propi vestidor i dels tècnics, però també del club, que no oblidem ha deixat enrere les urgències econòmiques per trobar una estabilitat fins fa ben poc inimaginable. És veritat que el Girona FC és un dels pocs equips de la categoria que no ha jugat mai a Primera, però també és veritat que està considerat com un dels grans favorits de l'actual lliga. Per potencial de plantilla i pel seu passat recent.

I no oblidem, que a més dels homes que Machín tindrà a les seves mans a partir d'ara, tant ell com el club també disposaran del comodí del mercat d'hivern, si fos necessari. Així doncs, que rodi la pilota i que veiem diumenge a diumenge cap on ens porta aquest nou projecte, que segur no tindrà un camí fàcil, perquè la lliga de Segona mai ho ha estat, però que sí te tots els arguments esmentats per fer un pas més en el creixement del club. A males, si l'equip no és a dalt i no lluita per l'ascens, sempre em podran criticar per haver llençat campanes al vol abans de començar.