Tres minuts passaven de l'hora de joc i després que Carlos Fernández superés amb un toc ?subtil la sortida de Bounou per situar el 3-0 al marcador del Sánchez Pizjuán, el Girona semblava abaixar els braços. La primera trompada als morros de la temporada ja era aquí i els més pessimistes es temien encara un ruixat més gros. Desesperat des de la banqueta, Pablo Machín veia com, després d'haver desaprofitat un parell de bones ocasions per avançar-se al marcador, el Sevilla Atlètic s'havia situat amb un clar 3-0 al marcador. Pintaven bastos per a un Girona que partia amb l'etiqueta de favorit contra un nou ascendit. A casa, més d'un seguidor ja havia canviat de canal o directament tancat el televisor. Tot i això, el Girona no havia dit la seva última paraula. Amb mitja hora de joc per endavant, Machín va fer entrar Longo i Borja García per Cifuentes i Portu per intentar xarbotar el partit. Nou minuts va necessitar el davanter italià per a fer el 3-1 i ficar de nou el Girona en el partit. De la resta se n'encarregaria Rubén Alcaraz al temps afegit.

La diana de Longo (m.72) va servir per despertar un Girona adormit i grogui després del gols de Lasso i Fernández, a la represa. De passada, el de Valdobbiadene acabava amb una sequera golejadora en partit oficial que feia més de dos anys que durava. Longo no marcava des del 4 de desembre del 2014 en un partit de Coppa Italia amb el Càller contra el Mòdena. Aquell dia, a l'estadi Sant'Elia, Longo, amb el dorsal 9 a l'esquena feia els dos primers i únics gols amb la samarreta rossoblù del conjunt sard. No en marcaria cap a la Lliga ni tampoc amb el Frosinone el curs passat. El dia de la seva presentació, el director esportiu gironí, Quique ?Cárcel, va recordar que si Longo «hagués fet gols no estaria al Girona». El davanter, de 24 anys, no ha tingut encert de cara al gol els últims anys i de fet a la Lliga no veia porteria des que jugava amb l'Espanyol (2012-13) quan va marcar 3 gols en 20 partits. Ni amb el Verona, Rayo, Càller i Frosinone va marcar cap gol en la competició regular. A banda dels dos aconseguits amb el Càller contra el Mòdena, Longo va fer-ne un, també a la Coppa, amb el Verona contra el Sampdoria.

Amb el Girona, en canvi, ha estat arribar i moldre. A Sevilla només li van caler 9 minuts per estrenar-se. L'italià va forçar el córner del qual naixeria el 3-3 definitiu en una acció en què el porter va evitar el seu segon gol. La seva bona actuació al Pizjuán és una primera declaració d'intencions del seu desig d'explotar al Girona.