El tècnic del Girona, Pablo Ma?chín,e n acabar el partit va mostrar-se content amb el resultat i, alhora, prudent a l'hora de generar eufòria perquè el campionat acaba d'arrencar. Machín, però, va concedir que "hem estat superiors, però en el futbol hi ha molt poca diferència i a vegades es marca en la intensitat i en l'encert, hem tingut molta intensitat i l'encert normal per un equip com el nostre, perquè hem creat moltes ocasions".

El tècnic, que va agrair els elogis del seu homòleg a l'Elx, Alberto Toril, qui va admetre sense embuts la superioritat del Girona, també va dir que "hem arriscat molt i hem tingut sort que ens hagi sortit bé, perquè això, a vegades pot no sortir i, en segones jugades, et poden fer mal". A l'hora destacava que "som ambiciosos, anem endavant, no especulem" i només lamentava que "no hem pogut deixar la porteria a zero, que era un dels objectius que ens havíem fixat".

Pel que fa als canvis en l'alineació titular, el tècnic va ser clar en explicar que "intentem buscar als que estan millors en tot moment", remarcant que "no ens solem fixar gaire en el rival, són les petites coses que passen durant la setmana les que acaben configurant l'onze, a més a més ells també m'ho posen molt fàcil". Va destacar tambe la cohesió de la plantilla i la implicació de tots els jugadors en el projecte d'aquesta temporada, comentant que "segur que si m'equivoco a l'hora de treure un futbolista el que hagués posat al seu lloc ho hagués fet igual de bé". I té clars els objectius: "El que hem de fer és sortir a guanyar tots els partits, tots estem involucrats, això és bo".

És destacable el fet que, en només dos partits el Girona ja hagi aconseguit marcar tres gols, els tres que van valer per igualar un 3-0 a Sevilla, i els tres d'ahir, però Machín va seguir dins la seva prudència, considerant que "només portem dues jornades. Jo voldria dir que portem pòlvora, potser és casualitat haver aconseguit marcar aquests sis gols, el que no és casual és que generem moltes ocasions i a partir d'aquí alguna acaba entrant". I va valorar els seus jugadors comentant que "potser no tenim als millors, més cars, els killers, però sí que som molt pesats, i tenim un gran cor i molta constància per intentar-ho una i altra vegada fins que ens acaba sortint el que volem fer".

Deixant de banda els gols, que és el que sempre queda a les estadístiques, considerava que "crec que hem fet un partit molt complet, des del primer moment hem minimitzat un gran rival, que havia guanyat el que deien el millor equip de la categoria, amb jugadors contrastats com és el Rayo". I és conscient que aquesta victòria no ha de servir per començar a viure de rendes, que només és la segona jornada: "Ara ens hem de centrar en la propera setmana, a vegades després d'una gran victòria vé una gran cagada".

Per Machín, l'objectiu de l'equip és "jugar per guanyar i guanyar per tenir més punts i estar a dalt a la classificació". I creu que la fórmula no s'ha de canviar, que el que ha funcionat fins ara serà el que els faci arribar on volen al final de temporada: "El que ens dóna confiança és que treballem en el terreny de joc i continuem sent un equip competitiu, independentment de la setmana passada". En aquest sentit destacava que el Girona fos fidel a la seva idea de joc fins al final del partit: "hem fet un gol, hem seguit igual fent el segon i ha arribat el tercer, tot partint de la tossuderia de l'equip de seguir controlant la pilota i el ritme de joc". Machín va seguir reiterant que "tenim clar on volem arribar i els rivals ens diran fins on ens deixaran que arribem". Respecte al partit jugat la setmana passada, davant el filial del Sevilla, i la diferència de posada en escena vista ahir, sobretot a la primera part, el tècnic va dir que "la setmana passada jugàvem davant el Sevilla Atlètic, que per juventut i il·lusió pot estar un punt, físicament, per sobre els altres equips" i va destacar que "avui físicament hem estat molt bé, a més quan vas guanyant i et sents còmode al terreny de joc les cames et responen molt més bé".