Dissabte serà una tarda de retrobaments a Montilivi. D'una banda, dos jugadors de l'Elx, Albert Dorca i Sergio Pelegrín, tornaran un estadi que coneixen bé, sobretot el garrotxí que hi va jugar 7 temporades. Al bàndol blanc-i-vermell dos jugadors també tindran sensacions estranyes. Són Cristian Herrera i Miguel Ángel Cifuentes, dos futbolistes que van viure la seva etapa de formació al conjunt il·licità i que ara s'han retrobat al Girona. Herrera hi va arribar després despuntar al filial del Las Palmas el 2013, mentre que Cifuentes pràcticament es va criar al Martínez Valero. Ara tots dos gaudeixen de la total confiança de Pablo Machín, que els va fer ser titulars diumenge passat al Sánchez Pizjuán contra el Sevilla Atlètic. Per demà (19.00) contra l'Elx, cap dels dos se'n refia i avisen que els il·licitans seran un rival molt perillós. «Vénen de derrotar el Rayo i són un equip molt dur», diu Cifuentes. De la seva banda, Herrera assenyala que han fitxat «molt bons jugadors en totes les línies».

Tots dos també coincideixen en destacar l'absència de Sergio León, el pitxitxi de Segona Divisió A la temporada passada, que aquesta setmana ha estat traspassat per 1,7 milions d'euros a l'Osasuna. «Va fer un any increïble i era una peça important però n'han arribat d'altres com Guillermo o Nino», assenyala Cifuentes. Per Herrera, la baixa de Sergio León «és important» tot i que recorda que «estava molt clar que se n'aniria».

Cifuentes va deixar l'Elx al gener passat després de no entendre's-hi a l'hora de renovar el contracte. El carriler va fitxar pel Màlaga, que l'ha cedit aquest estiu al Girona, després que no entrés als plans de Javi Gracia el curs passat ni de Juande Ramos ara. A Girona ha recuperat la titularitat i està recuperant velles sensacions. «Feia molt de temps que no jugava de titular tants minuts. Estic amb moltes ganes d'agafar el ritme de partits», destaca. De la seva banda, eldavanter canari es mostra «content» per la confiança de Machín però no es veu amb el lloc assegurat. «Aquí no hi ha ningú titular indiscutible», subratlla. I és que malgrat començar a Sevilla de titular, el Girona continua regirant el mercat per trobar un altre davanter centre. Això però no amoïna el canari. «Som aquí per aportar. Llavors el míster decideix. Jo estic tranquil, entrenant-me fort i mirant d'aprofitar els minuts», diu. Herrera admet que a Sevilla les sensacions de l'equip «no van ser les que tots esperàvem» però recorda que es tracta tot just de la primera jornada. «Tot just estem començant. Ara tenim un partit a casa i és un bon moment per reforçar-nos amb una victòria».