Oriol Alsina va donar l'alternativa, el passat dissabte, al defensa Samu San José i el migcampista Albert Vivancos, els últims jugadors del Llagostera que han debutat aquesta temporada. El primer va ingressar al rectangle de joc al minut 50 substituint Diego Jiménez, mentre que el futbolista cedit pel Girona ho va fer al 75, entrant per Marc Martínez. D'aquesta manera va debutant el gruix de les noves i nombroses incorporacions dels blaugranes d'aquest estiu. Els únics integrants de la primera plantilla que falten per estrenar-se Pol Busquets, Pol Calvet i Shafa.

Per a San José, absent en les dues primeres jornades per lesió, estrenar-se amb victòria va ser d'allò més gratificant. "Ens hem d'acostumar a guanyar i sobretot fer-ho a casa. Contra l'Atlètic Saguntí vam fer gols i vam deixar la nostra porteria a zero". El 2-0 contra els valencians va arribar després de molt d'esforç i sacrifici. "Sabíem que ens enfrontàvem a un conjunt molt combatiu i forts en defensa. Els hem anat desgastant i en l'últim quart d'hora és quan han arribat els gols". Format a les categories inferiors de Racing de Santander, club amb el que fins i tot va tastar la Primera Divisió, Samu San José parlava també del seu retorn aquest dimecres al Sardinero per jugar davant els càntabres la segona ronda de la Copa del Rei, a banda de valorar el següent compromís de Lliga, aquest diumenge al Rico Pérez d'Alacant. "Ens esperen uns dies de màxima exigències. Per això, aconseguir la primera victòria de la temporada era crucial. No ens guardarem res i anirem a per totes a Santander. Volem avançar a la Copa del Rei tot i que no serà gens fàcil fer-ho".

El càntabre, a més, donava algunes pistes del que els llagosterencs es podran trobar el dimecres al Sardinero. "Sóc d'allà, conec el seu entrenador perquè el vaig tenir a les categories inferiors i també a molts jugadors. És un equip dur, competitiu, que ha signat futbolistes de molta qualitat. L'afició, a més, és un punt extra que juga al seu favor". I finalment, donava la recepta de l'èxit: "Per passar l'eliminatòria ens caldrà actuar amb confiança, ser compactes i ser més combinatius". Del seu debut, es va limitar a dir que "vaig tenir bones sensacions, m'estic adaptant mica en mica i estic content".

De la seva banda, el bescanoní Albert Vivancos va mostrar la seva satisfacció perquè tot just poques hores després d'aterrar al club ja s'estrenava amb els llagosterencs. "Ja tenia ganes de saber en quin equip acabaria. La veritat és que la integració ha estat molt fàcil". Bon coneixedor de la categoria, Vivi alertava que "la Segona B és molt complicada. Si a priori hi ha equips de més o menys nivell, després al camp les forces sempre s'igualen". El proper diumenge, tornarà a trepitjar el Rico Pérez d'Alacant, la seva llar la temporada passada. "Hem d'aprofitar la mala ratxa de l'Hèrcules. Allà la pressió és màxima".