La primera plantilla del Valladolid, el proper rival del Girona a la Lliga, es va entrenar ahir al matí al camp annex de l'estadi José Zorrilla. Paco Herrera va poder treballar amb tots els seus futbolistes disponibles excepte el davanter Juan Villar i el porter Pau Torres, les úniques baixes. Aquest últim va absentar-se per motius familiars, mentre que l'atacant encara no ha fet net al cent per cent de la lesió que va patir a mitjans d'aquest mes d'agost. Tot i això, la intenció dels serveis mèdics i també del cos tècnic és que l'andalús es reincorpori als entrenaments aquesta mateixa setmana.

Juan Villar va lesionar-se durant la pretemporada al patir una ruptura de fibres de grau II que l'havia de mantenir, segons un comunicat de premsa que fa emetre el Valladolid, «entre tres i quatre setmanes de baixa». Aquest incident va obligar el davanter a descansar durant les dues primeres jornades de lliga, en les que el seu equip aconseguia derrotar l'Oviedo (1-0) i empatar al camp del Rayo Vallecano (0-0). Les previsions és que aquesta setmana torni a la feina, tot i que ahir no va saltar a la gespa per exercitar-se al costat dels seus companys.

Villar, per tant, és dubte força seriós per a la cita d'aquest dissabte al José Zorrilla. La temporada passada, el d'Aroche (Huelva) va marcar 15 gols amb la samarreta del Valladolid, equip al qual havia aterrat després de jugar tres temporades al Cadis (108 partits, 41 gols). ddg valladolid