Tradicionalment el José Zorrilla és un dels camps més complicats de la categoria per a tots els ?equips. Per al Girona, aquesta màxima es compleix absolutament ja que històricament mai hi ha estat capaç de guanyar en sis visites (cinc de Lliga i una de Copa del Rei). A més a més, fins la temporada passada quan el conjunt de Pablo Machín va arrencar-hi un 0-0, el Girona mai hi havia aconsegut res de positiu.

Dissabte (18.00), els Sandaza, Cristian Herrera, Portu i companyia tindran una nova oportunitat d'acabar amb una ratxa que va començar la temporada 1958-59 amb un ruixat dels grossos. El Girona hi va caure estrepitosament per 8-1. L'únic gol blanc-i-vermell el va anotar Ramon Espelt.

Caldria esperar mig segle perquè el Girona tornés a Valladolid. Tanmateix, les següents visites a terres castellanes també acabarien malament. De la mà de Raül Agné el Girona s'hi plantaria llançat cap a la promoció el curs 2010-11 però els gironins, amb un plantejament molt conservador, hi van perdre per la mínima (1-0, gol de Javi Guerra). L'any següent (11-12) es repetiria resultat amb Josu Uribe a la banqueta (1-0) amb gol de penal de Víctor Pérez per mans de Moha. L'ascens del Valladolid faria que ambdós equips no es tornessin a veure les cares fins la 14-15, amb Rubi a la banqueta dels castellans. Aquell curs, hi va haver doble enfrontament, primer a la Copa amb un 2-0 clar i després a la Lliga, amb un 2-1. El gol gironí el va fer Juncà a les acaballes del partit. L'última visita va ser l'empat sense gols de la temporada passada.