La Copa s'ha esvaït per al Girona. Amb la cua entre cames, havent encaixat de nou gol (no s'ha mantingut la porteria a zero en cap dels quatre partits oficials d'aquesta temporada) i amb ben poc marge per preparar el partit de lliga de diumenge contra l'Almeria, l'expedició va agafar l'autobús per arribar de matinada a Montilivi. On unes hores més tard seguiran treballant. Pablo Machín va lamentar que «el pitjor de tot és que a les primeres de canvi perdem una competició, l'oportunitat de seguir tenint minuts per competir» en un altre torneig més enllà de la lliga. El tècnic no va amagar la seva preocupació: «amb molt poc estem fora de la Copa. Aquesta és la valoracio, la llàstima. Una vegada rere l'altra, amb molt poc ens estan fent gols». Aquest és, en aquest inici de curs, el drama.

Machín va dir que «al primer temps hem sigut dominadors i feia la sensació que teníem el control del partit. L'Osca té futbolistes que poden definir a segones jugades. I així ha estat per una mala vigilància nostra en una falta a favor. Al final sembla que són coses a les que no hi donem importància. Per ser un bon equip hem de dominar aquelles coses a les que no els donem importància».

Segons el tècnic, el Girona havia fet un partit «similar també al que ha fet l'Osca». Pablo Machín va recordar que «al final René ha tingut alguna intervenció» i va detallar que el seu plantejament tenia en compte que «era una eliminatòria a partit únic i tot i jugar fora de casa hem exposat mica en mica alguna cosa més». La conclusió va ser que «al final ells han sigut més llestos i s'han emportat l'eliminatòria. Des del meu punt de vista. era un partit de 0-0 i amb poc marxem cap a casa eliminats».

El preparador del Girona va voler llançar un missatge d'ànim a l'afició: «sempre sóc positiu, tot i que quan sortim d'una derrota costa de fer-ho». Això sí va admetre que «hem fet molt poc. Ha estat un partit normal de Segona divisió. Afortunadament no hi estem acostumats als últims anys perquè hem fet molt bons partits al 95 per cent dels casos. A poc a poc estem veient on estem. Està clar que ens queda molt per millorar». Machín tornarà a comparèixer avui a les 12.30 per valorar la prèvia del partit de lliga contra l'Almeria.

Juan Antonio Anquela

El tècnic de l'Osca va admetre que el partit no havia sigut gens bo i només va donar valor al triomf, que els permetia passar ronda. «Sabiem que seria partit dificil, contra un molt bon rival. Jo el que no volia era arribar a la pròrroga i hem pogut sentenciar abans». Anquela va admetre que «ni ells ni nosaltres hem estat bé. A la primera part tots hem estat molt espessos». I en aquest sentit va donar la clau del pobre espectacle ofert: «Qui sigui capaç de veure la primera part sencera haurà hagut de tenir paciència».

En la seva compareixença va afegir que «hem tingut dues ocasions i n'hem fet una. Hem patit, pèrò l'Osca, contra rivals de Segona, sempre haurà de patir».