L'entrenador del Girona, Pablo Machín, ha comparegut aquest migdia a la sala de premsa de Montilivi per parlar del partit de diumenge (20.00) contra l'Almeria. L'eliminació de dijous a Osca en la Copa del Rei encara cou i per això el tècnic ha admés que "hi ha moltes coses per millorar" abans que l'equip pugui tornar a oferir la imatge de solidesa d'altres temporades. En aquest sentit va recordar que "quatre jugadors de l'any passat estan a Primera, Maffeo a la Premier i d'altres estan en equips punters de Segona" i ha demanat temps per tornar a armar un bloc d'altes prestacions.

Mentretant sense temps per al relax diumenge arribarà a l'estadi un Almeria que Machín veu "fent una gran temporada" després del patiment del curs passat per mantenir la categoria. "Quan has patit tant ja saps el què no vols tornar a passar" ha recordat. L'entrenador espera que el Girona torni a oferir la seva millor cara, "la del partit contra l'Elx, l'únic que hem jugat per ara a casa".

L'equip s'ha entrenat amb normalitat aquest matí a Montilivi. No hi ha baixes més enllà de les de Richy i Mas, de llarga durada. Saúl, que va donar l'ensurt a Osca, només té el cop i la ferida i avui s'ha exercitat amb normalitat.

D'altra banda la Lliga ha modificat avui els horaris de la jornada 8 de Segona. El Girona-Reus, inicialment previst pel dissabte 1 d'octubre a les 18.00, s'ha programat ara per l'endemà, diumenge, a les 16.00 de la tarda.