El Girona ha trencat una ratxa de dues derrotes consecutives amb un empat del tot esbojarrat a Montilivi contra l'Almeria. L'equip de Pablo Machín, molt irregular en defensa però encertat en atac quan s'hi ha posat, ha estat capaç d'aixecar fins a dos marcadors en contra per emportar-se un valuós punt.

Després d'una primera mitja hora molt igualada sense ocasions clares, els andalusos han desnivellat la balança aprofitant la passivitat de la defensa local. En una acció a pilota aturada, Quique ha rematat de cap a l'interior de la petita. El gol ha deixat grogui el Girona, que tot i això ha remuntat en dues accions ràpides abans del descans. Pere Pons ha empatat al 38 aprofitant una passada a l'espai de Portu, mentre que Sandaza ha situat el 2-1 a l'electrònic rematant a la perfecció una centrada d'Aday.

El segon temps no ha començat gens bé per als gironins. Als primers compassos, Puertas ha tornat a igualar les forces amb un xut creuat que Bounou, tot i tocar, no ha pogut refusar. Més s'han complicat les coses al 77 quan Fidel, amb l'esquerra, ha batut el porter marroquí per sota les cames. Amb el 2-3 i un quart per davant, el Girona ha tret l'orgull i ha aconseguit salvar els mobles als últims minuts. En una acció embolicada a dins l'àrea, Longo ha posat la punta de la bota per situar el definitu 3-3 a l'electrònic.

Girona: Bounou, Cifuentes, Kiko Olivas, Alcalá, Juanpe, Aday, Pere Pons, Portu, Borja García, Cristian Herrera (Granell, min. 60) i Sandaza (Longo, min. 60).

Almeria: Julián Cuesta, Ximo Navarro, Trujillo, Morcillo, Nano, Azeez (Joaquín, min. 78), Fran Vélez, Puertas (Zongo, min. 86), Fidel, Pozo (Corona, min. 73) i Quique.

Gols: 0-1, Quique (min. 28). 1-1, Pere Pons (min. 38). 2-1, Sandaza (min. 41). 2-2, Puertas (min. 47). 2-3, Fidel (min. 77). 3-3, Longo (min. 83).

Àrbitre: Areces Franco. Targetes grogues per a Cristian Herrera, Sandaza, Coris (Girona); Nano, Fran Vélez, Trujillo, Corona (Almeria).