La lliga tot just acaba de començar i encara hi ha marge de maniobra per a tots aquells ?equips que no han encertat el rumb només d'inici. Un d'ells és el Mallorca. Cuer amb tan sols dos punts i el conjunt menys golejador de la categoria (1 gol), el balear té en la visita del Girona la seva primera oportunitat per redreçar el rumb. Al vestidor encara no hi ha alarmisme, sinó que fa dies que hi ha l'esperança que aquest diumenge la primera victòria de la temporada arribarà. Aquest és el missatge que ahir va traslladar el migcampista Juan Domínguez, l'encarregat de traslladar a l'entorn quin és el sentiment de la plantilla.

«No estem contents pel que fa a resultats, però crec que el futbol està essent molt injust amb ?nosaltres. Hem de ser crítics, sabem que hem de millorar moltes coses. No val només a tenir possessió. Cal tenir més encert. Necessitem els tres punts i treballem per a això», declarava el gallec, qui ho atribuïa tot plegat a una «ratxa» de mals resultats. «Al llarg de la meva carrera molt poques vegades he vist que un equip jugui com el nostre, dominant el rival, i que no es guanyin els partits. Estic segur que, quan arribin els gols, canviarà la dinàmica i tot es veurà d'una altra manera».

Per a Domínguez «encara és aviat» per alarmar-se i buscar culpables. La recepta, simplement, és «treballar» per intentar «canviar» la mala ratxa. Sempre, fent-ho des de la «calma». «Hem de seguir fent les coses bé, estic convençut que tot això acabarà canviant. El nerviosisme i obsessionar-se no serveix de res. Més d'hora que no pas tard arribaran les victòries», declarava.

Preguntat per quin Girona espera, el migcampista va optar per llançar pilotes fora i per recordar que «hem de pensar més en nosaltres que no pas en el rival. Especular és un perill. El que ens toca és fer les coses bé. Si seguim en la mateixa línia, el partit serà nostre. Estic convençut que la clau és ser optimista i pensar que guanyarem sí o sí. No centrar-nos en el passat, ni en la classificació ni tampoc en la falta de gol. Cal centrar-se en el partit que ve», va finiquitar.