En un partit com el d'ahir, d'encefalograma pla, els petits detalls tenen una importància notable. El Girona va fer una declaració d'intencions amb els canvis de la segona part donant entrada a Borja García, Longo i Cifuentes, però no va ser suficient. En canvi els moviments que va fer l'Osca van ser determinants. El davanter David Ferreiro, que va rellevar Vadilla als 20 minuts de la represa, va ser un autèntic malson per a René i la defensa gironina. Ja al minut 70 una centrada seva va estar a punt de generar l'1-0 i a quatre minuts del final li va arribar el premi. Ferreiro, botxí ahir del Girona, ha arribat a Osca aquest estiu procedent del Lugo. El fatídic 7 de juny de 2015, el dia de l'ascens frustrat pel gol de Pablo Caballero, Ferreiro era a la gespa. Va jugar els últims 13 minuts després de rellevar Iago Díaz. Ahir el futbolista gallec va deixar el Girona sense Copa amb un gol seu.