Encara no fa un mes que ha començat la competició oficial i Pablo Machín ja té uns quants problemes -i no pas petits- per solucionar. D'entrada, el més immediat, és arreglar la imatge d'irregularitat donada en el darrer partit de Lliga contra el Valladolid, situació a la qual se li afegeix ja la poca pólvora mostrada ahir a la Copa, que va significar l'eliminació en aquesta competició.

Si bé una victòria contra l'Almeria aquest diumenge ajudaria a arreglar aquesta situació, a Machín no se li acaba la feina perquè a no gaire més llarg termini ha d'aconseguir que l'equip perdi la irregularitat mostrada fins ara i es converteixi en un bloc fiable, sobretot en l'àmbit defensiu, si tenim en compte que en els quatre partits oficials jugats fins ara sempre ha encaixat, com a mínim, un gol.

De totes maneres, el maldecap de llarga durada que se li planteja ara al tècnic després de caure a la Copa és mantenir el vestidor motivat durant tota la temporada sabent que uns quants jugadors quedaran fora de la convocatòria cada setmana i ja no tindran, ni tan sols, la possibilitat de jugar la competició del ko. Administrar aquest fet l'any que el Girona té una plantilla més àmplia i de qualitat que mai serà bàsic per a l'entrenador sorià.

I malgrat que no serveix de massa mirar enrere si s'ha de fer una valoració del partit d'ahir, l'eliminació cal considerar-la com a justa. És veritat que l'Osca va fer molt poc per classificar-se, però menys va fer el conjunt gironí, com a mínim, en atac.