La lesió del porter titular de l'Almeria, el veterà Casto, ha posat pressió sota els pals del conjunt andalús. L'exjugador del Las Palmas en té per tres setmanes i això ha donat la titularitat al suplent, Julián, que dimarts ja va ser qüestionat per la seva poc lluïda actuació en Copa contra el Rayo (0-2), sobretot amb una mala sortida que va propiciar el primer gol dels madrilenys. Al mateix temps l'Almeria ha decidit apartar el tercer porter, Gianfranco, perquè no vol renovar. Això farà que el suplent demà a Montilivi sigui el juvenil Batalla, que no té cap experiència en el futbol professional.

Els elogis de Soriano

Ahir, com Machín, també va parlar del partit el tècnic de l'Almeria, Fernando Soriano, que no va dubtar en catalogar el Girona com un rival «poderós» tot i advertir que aniran a Montilivi «a guanyar».

El preparador de l'Almeria va reconèixer que el 3-0 contra el Rayo els havia «reforçat» i va reiterar que «a Girona ens espera un partit molt complicat, que hi posa molta intensitat i que és poderós sobretot al seu camp. Són un rival molt ofensiu, que incorpora molta gent a l'atac i estan ben treballats». Un dels aspectes que preocupa a Fernando Soriano són les jugades «a pilota parada».

A l'hora de parlar de noms propis Soriano va destacar Cristian Herrera, que va arribar a Girona el gener passat provinent d'Almeria. «Me l'aprecio molt. Des que va arribar a Montilivi ho està fent molt bé i és un jugador a qui caldrà tenir molt en compet».