El Girona no ha estat cap jornada en posicions de descens al llarg de les dues últimes temporades i, encara que només sigui per la diferència de gols, tampoc hi va entrar ahir després de perdre a Mallorca i només haver guanyat un partit en les cinc primeres jornades de Lliga. Els gironins són quinzens dins d'un empat múltiple amb set equips amb cinc punts: des del catorzè Cadis fins a Mallorca i Alcorcón, que ocupen la dinovena i vintena posició, en llocs de descens. Amb deu gols a favor i deu en contra el Girona només té pitjor goal average que el Cadis (7/6) entre els set equips implicats i millora el d'Almeria, Osca, Oviedo, Mallorca i Alcorcón.

Per sota del grup de set equips amb cinc punts només hi ha el Rayo Vallecano, amb quatre, i el Nàstic, que és cuer amb tres. Mirant a la part de dalt, el Girona té el sisè lloc (Còrdova) a només tres punts i a cinc Llevant i Saragossa, líders amb deu. Entre els equips de dalt hi ha el Mirandés, quart amb nou punts, que serà el proper rival del Girona, aquest dijous a les vuit del vespre a Montilivi.

L'equip de Miranda de Ebro encara no ha perdut cap partit en aquest inici de campionat després de derrotar ahir el Rayo Vallecano per 2-1 a Anduva. Pedro va avançar el Mirandés a la mitja hora, Embarba va empatar pel Rayo just abans del descans i Guarrotxena, aprofitant una errada del porter Toño, va marcar el definitiu 2-1 per al Mirandés.

En els altres partits d'ahir destaca la victòria del Tenerife al camp de l'Almeria -que venia d'empatar a Montilivi (3-3)- amb un gol en pròpia porta de Ximo Navarro en els últims minuts.