Ells són els que ho pateixen, els que no se n'acaben de sortir. Els mateixos que exceptuant el dia de l'Elx, en què es va oferir una brillant actuació, han generat més dubtes que no pas alegries en la resta de partits. Els jugadors del Girona saben que estan lluny del seu millor rendiment, però al vestidor encara no s'ha encès cap llum d'alarma. L'últim que ha alçat la veu per deixar-ho ben clar ha estat Miguel Ángel Cifuentes. L'andalús, abans d'agafar el vol que va dur l'expedició ahir a Palma cap a terres catalanes,va admetre que haver sumat 5 punts de 15 possibles «pot semblar poc» i que contra el Mallorca «no vam jugar el nostre millor partit», però va recordar que la lliga «és molt igualada» i que encara «queden un munt de jornades» per millorar els registres.«A aquestes altures de la temporada tots els equips encara ens hem de posicionar. Queden molts punts », va encetar, abans de subratllar que «aquell que es pensés que ens passejaríem durant tota la lliga estava molt equivocat». I ho va justificar: «Hi ha clubs amb plantilles molt i molt competitives que han començat tan o més malament que nosaltres».

Per a Cifuentes, el que està clar és que obsessionar-se i començar a veure fantasmes on no n'hi ha és el pitjor que podria fer el vestidor i que la clau «és ?seguir treballant per millorar els aspectes que ens falten per polir». Per tant, la recepta és sortir a totes dijous contra el Mirandés. «Ens toca respondre a casa, on ens hem de fer forts i no concedir cap punt, perquè els necessitem».

En la mateixa línia s'expressava Yassine Bounou, que optava també per transmetre un missatge de calma i serenor, fent una petita crida a l'afició perquè entre setmana es deixi caure per Montilivi per donar un cop de mà a l'equip. «Les coses no ens estan sortint com ens agradaria, però l'únic que podem fer és seguir treballant i insistint, perquè només així tard o d'hora les victòries arribaran». Per al marroquí «en el futbol, quan els resultats no són els esperants el pitjor que es pot fer és deixar que comencin els dubtes. Per part nostre i a l'entorn». Per això, confia que dijous es pugui superar el Mirandés de la mà dels aficionats . «Tots plegats lluitem pels mateixos objectius. Els jugadors i també els seguidors. Això s'ha de notar i no podem deixar escapar els punts, sobretot si juguem a casa davant d'ells».