El Girona afronta els dos partits d'aquesta setmana en un mar de dubtes després de sumar cinc de quinze punts possibles fins al moment, cosa que ha portat el davanter Fran Sandaza ha assenyalar que la plantilla està conscienciada que ha de redreçar el rumb.

"Tenim clar que aquest no és el camí", ha assenyalat Sandaza abans d'afrontar dijous que ve el primer d'aquests dos duels, en aquest cas contra el Mirandés.

L'ariet del Girona ha assenyalat que "la versió de l'equip a casa és millor que fora, però amb això no n'hi ha prou, cal guanyar sí o sí".

Fran Sandaza ha deixat clar que "aquest no és el camí a seguir" i admet que el conjunt català té "problemes per arribar a dalt".

El davanter, que només ha anotat un gol en les cinc jornades que s'han disputat fins al moment, creu que "l'equip ha de seguir treballant i intentar corregir errors com més aviat millor".

El jugador ha afegit que, des del seu punt de vista, un dels més grans problemes són "les sensacions que es tenen des de dins del camp, on no s'acaba d'enllaçar ni d'acabar jugades".

Preguntat sobre el pobre balanç del Girona a dia d'avui, Fran Sandaza ha comentat que "no fa falta ser dramàtic tan aviat" i ha manifestat la seva confiança en la plantilla.

"Esperarem fins a d'aquí unes jornades per començar a fer valoracions", ha indicat Sandanza, qui s'ha compromès a seguir treballant "per revertir la situació i mirar cap amunt".