El Girona ha tornat a ensopegar. Contra un Mirandés que no ha demostrat pràcticament res a Montilivi, l'equip de Machín ha cedit un empat en un partit que tenia pràcticament guanyat després del golàs de Borja García a l'inici de la segona part. El jugador madrileny ha enviat a l'escaire de Sergio Pérez, des de fora de l'àrea, una pilota servida per Coris, en una acció que servia per desembussar un duel soporífer, que anava camí del 0-0.

Amb el partit encarat, Longo ha perdonat el segon, i a sis minuts del final, Aurtenetxe ha frustrat Montilivi fent l'empat (1-1) i allargant la mala ratxa dels locals, que una jornada més, han estat incapaços de mantenir la seva porteria a zero. El futbolista del Mirandés ha entrat pel mig de la defensa i ha afusellat Bounou. El Girona ha començat el partit a un ritme trepidant. Segurament per trencar la mala dinàmica dels últims partits la consigna de Machín era clara: intentar sorprendre el rival amb una sortida en tromba. Perill, perill, els gironins no n'han generat clarament, però sí que han posat setge a l'àrea rival, amb Portu com a gran referent.

Aquestes ganes han durat un quart d'hora. Amb el pas dels minuts els locals s'han anat apagant, fins al punt que el duel s'ha convertit en una competició de pilotades amunt i avall. Només un xut de falta a fora de Cristian Herrera als 24 minuts ha servit per trencar la monotonia dels primers 45 minuts. Els blanc-i-vermells han buscat un inici similar a la segona part. Però no l'han trobat. El joc no millorava, fins que Borja García s'ha tret de la màniga una genialitat.

El mitja punta ha caçat el servei de Coris per enviar-lo a l'escaire de Sergio Pérez. L'1-0 ha donat alegria a la grada i a l'equip, amb ocasions consecutives per Herrera i Sandaza. Tot plegat ha durat poc, perquè el partit s'ha tornat a ensopir. El Girona ha donat entrada a Longo per Sandaza, i poc després Eloi ha rellevat Cristian per reforçar el mig del camp.

L'italià ha estat a punt de fer el segon amb un bon xut que ha sortit fregant el pal. I a un quart d'hora del final Portu s'ha inventat una acció, amb un canvi de ritme, que l'ha deixat davant del porter rival i n'ha tret un corner. La millor ocasió l'ha tinguda Longo al minut 78, quan ha enviat per sobre el travesser, a porta buida, una centrada de Cifuentes.

Hauria estat la sentència. El 2-0 es resistia. Tocava patir fins el final. I a sis minuts, una imprecisió al mig del camp ha acabat amb Aurtenetxe entrant sol pel mig de la defensa per batre Bounou i frustrar Montilivi. L'1-1 ha fet molt mal i manté els dubtes que ha generat l'equip en aquest inici de temporada.

Girona: Bonou, Cifuentes, Juanpe, Alcalá, Ramalho, Coris (Saúl, min. 78), Pere Pons, Portu, Borja García, Cristian Herrera (Eloi, min. 73) i Sandaza (Longo, min. 68).

Mirandés: Sergio Pérez, Carlos Moreno, Fran Cruz, Provencio, Aurtenetxe, Kijera, Eguaras (Rúper, min. 33), Néstor, Pedro (Guarrotxena, min. 54), Sangalli i Abdon Prats (Álvaro Bustos, min. 64).

Gols: 1-0, min. 53, Borja García; 1-1, min, 84, Aurtenetxe; Àrbitre: Figueroa Vázquez. Va amonestar els visitants Eguaras i Fran Cruz. Estadi: Montilivi.