Coincidint amb la visita del Reus a Montilivi, un dels dos derbis catalans que viurà Girona aquesta temporada, el club ha decidit organitzar una festa que s'allargarà des del migdia fins a l'inici del partit (les 4 de la tarda) en què el soci blanc-i-vermell en serà el principal protagonista. D'aquesta manera, el proper diumenge 2 d'octubre se celebrarà l'anomenada «Festa del Soci», en què els abonats gironins podran dinar de manera completament gratuïta.

L'àpat constarà d'una botifarra i una beguda, de franc per a tots els abonats. La celebració també estarà oberta a tots aquells aficionats que ho vulguin, tot i que aquests s'hauran de rascar la butxaca, com també els socis que vulguin repetir. En aquests dos casos, una botifarra costarà 3 euros, mentre que la beguda en valdrà 2. Perquè els abonats puguin menjar de manera gratuïta només hauran de mostrar el seu carnet de soci per identificar-se.

La «Festa del soci» donarà el seu tret de sortida a les 12 del migdia del diumenge al pàrquing del Gol Nord de l'estadi de Montilivi. No només comptarà amb el dinar, sinó també amb diverses activitats dirigides a la mainada i també als adults. Així mateix, es duran a terme diversos sortejos amb «importants premis», segons informava ahir el club. Un cop acabi la celebració, el Girona-Reus de lliga donarà el tret de sortida.

En el partit d'aquest dijous entre el Girona i el Mirandés, un total de 3.588 espectadors van presenciar el partit dels de Pablo Machín i van donar suport a l'equip tot i tractar-se de jornada entre setmana al vespre.

Així doncs, Montilivi va presentar en aquest matx una assistència prou notable, tot i que una mica per sota de la mitjana d'aquesta campanya.