Mentre Pablo Machín ha estat treballant tota la setmana per resoldre els problemes defensius que estan costant tants gols a l'equip aquest començament de temporada, diumenge a Palma podria veure com es queda sense un dels pilars ofensius de l'equip. Ahir al matí Fran Sandaza no va completar la sessió d'entrenament per una sobrecàrrega muscular que el va obligar a plegar abans d'hora. El davanter castellà, tot i això, confia a poder-se entrenar amb normalitat avui o demà i, d'aquesta manera poder estar a disposició del tècnic per jugar al camp del Mallorca.

Depenent de l'evolució de la lesió, Machín podria tenir un problema diumenge a Palma. I és que si es confirma la seva baixa, el tècnic es podria trobar amb només Cristian Herrera i Samuele Longo com a davanters purs disponibles per jugar-hi. Cal tenir en compte que Machín va assegurar que veu més Felipe Sanchón de mitjapunta que no pas de davanter tot i que el barceloní, sense Sandaza, seria una alternativa més en atac. També ho podrien ser Aday i Portu, que ja van jugar-hi uns minuts contra l'Almeria, o bé Cámara, Borja García i Coris, homes de perfil molt ofensiu.

Sandaza ha estat titular en tots els partits de Lliga, tret de la derrota a Valladolid, on va entrar a la segon part en el lloc de Longo. El de Toledo també va sortir d'entrada al partit de Copa a l'Alcoraz contra l'Osca.

Konaré, amb el primer equip

A la sessió d'entrenament hi han participat els migcampistes del Peralada, Marc Carbó, Djak Traoré així com el davanter Draman Konaré. Tant Carbó com Traoré solen ser prou habituals als entrenaments del primer equip. Konaré, en canvi, era el primer cop que hi treballava. El malià, tot i que en principi sembla poc probable, podria ser una opció més per a l'atac si es confirma la baixa de Sandaza per Mallorca. El davanter africà, de 21 anys, es va formar a l'Ejea aragonès d'on va incorporar-se al juvenil de l'Espanyol. Després de despuntar amb el Badalona juvenil va ser fitxat per l'Alcorcón, que el va cedir a Segona B al Marino i a l'Ebro. Aquest estiu ha arribat al Peralada i ja està marcant les diferències a Tercera Divisió, on ha marcat tres gols en quatre jornades.