El Girona ha sumat tres punts d'or aquesta tarda al Coliseum Alfonso Pérez després de superar amb claredat un Getafe que ha jugat 67 minuts en inferioritat numèrica per l'expulsió de Feltscher. La variant tàctica de situar Borja García de segon davanter al costat de Longo ha sortit d'allò més bé i el Girona ha trobat la claredat ofensiva que li havia mancat darrerement.

El partit s'ha encarat ben d'hora abans del quart d'hora gràcies a un gol de Longo, que ha definit bé dins l'àrea. Poc després ha arribat una acció clau amb l'expulsió de Feltscher per fer caure Borja García quan encarava la porteria. Amb un home més el Girona encara s'ha trobat més còmode i ha gaudit d'ocasions per ampliar l'avantatge. Ho ha fet Portu però l'àrbitre, a instàncies de l'assistent, l'ha anul·lat per considera que la pilota havia sortit abans de la centrada de Cifuentes.

A la represa, el Girona ha incrementat encara més la seva superioritat i ha gaudit d'un piló d'oportunitats per sentenciar. El premi i la tranquil·litat arribarien gràcies a una rematada de primeres marca de la casa d'Alcaraz. Després que Sandaza i Cristian Herrera hagin perdonat el tercer uns quants cops, el Getafe ha tingut l'oportunitat de retallar distàncies gràcies a un penal comès per Ramalho a Scepovic. El mateix jugador balcànic ha enviat la pilota al pal i el patiment s'ha acabat del tot.

Getafe: Alberto García, Molinero, Van den Bergh, Cata Díaz, Feltscher, Lacen, Paul Anton (m.27, Cala), Álvaro, Sola (m.64, Scepovic), Portillo i Facundo (m.46, Pacheco)

Girona: Bounou, Cifuentes, Coris (m.73,Saúl García), Juanpe, Ramalho, Alcalá, Pere Pons, Alcaraz, Longo, Borja García i Portu

Gols: 0-1, m.14, Longo; 0-2, m.70, Alcaraz.

Àrbitre: Arias López. Ha amonestat Ramalho, Juanpe i Portu (Girona) i ha expulsat Feltscher del Getafe (m.23).