Yassine Bounou, porter del Girona, es perdrà el segon partit d'aquesta temporada. Serà el 9 d'octubre, un diumenge, quan l'equip blanc-i-vermell visitarà el camp del Cadis i ho farà sense el que fins ara ha estat el seu porter titular en aquestes primeres jornades del campionat. El motiu és el mateix que va obligar Bono a absentar-se ara fa poques setmanes durant la visita dels gironins a l'estadi del Valladolid, dia que es va encaixar la primera derrota del curs (2-1). El Marroc l'ha inclòs en la convocatòria de 26 futbolistes per disputar dos compromisos internacionals a principis del mes vinent. D'aquesta manera, Pablo Machín està obligat a donar l'alternativa a René Román, fins ara gairebé inèdit (un partit de Lliga i un altre a la copa del Rei) i que intentarà signar una excel·lent actuació per convèncer el cos tècnic que ell també és vàlid per aconseguir la titularitat.

La convocatòria de Bounou coincideix amb el moment més tranquil que el marroquí viu des que va fitxar pel Girona. Tot just aquest últim cap de setmana va mantenir la seva porteria a zero per primer cop aquesta temporada (0-2 al camp del Getafe), apaivagant un xic els dubtes que s'havien generat a l'entorn en relació amb el seu rendiment, qüestionat per una part del públic degut a l'elevat nombre de gols que fins ara ha encaixat l'equip. Bounou jugarà el diumenge contra el Reus, però la setmana vinent serà baixa i deixarà el seu lloc a René. En un principi, està previst que tan sols es perdi aquest partit de lliga i que estigui disponible per la setmana següent, coincidint amb la visita de l'Oviedo a l'estadi de Montilivi.

Bounou forma part de la llista de 26 jugadors que el seleccionador del Marroc, Hervé Renard, ha conformat per als dos compromisos internacionals de l'equip nord-africà. El primer, classificatori per al Mundial del 2018 que es jugarà a Rússia, tindrà lloc a Francevill i serà contra el combinat del Gabon. La cita, el dissabte 8 d'octubre, pel que és del tot impossible que el porter arribi en condicions un dia després per jugar amb el Cadis. El segon partit de caire internacional està fixat per al dimarts 11 d'octubre. Es jugarà a Marràqueix i el rival serà el Canadà; curiosament, el país d'origen d'un Bounou que va néixer a Mont-real però que amb tres anys d'edat va fer les maletes cap al Marroc.